Onze partners

Wij danken in het bijzonder het Nederlands Fotomuseum dat niet alleen haar ruimte ter beschikking stelt voor de hoofdexpositie, maar ons ook met raad en daad ter zijde staat gedurende het hele proces!

Zonder de ruimhartige bijdrage van de Gemeente Rotterdam was het festival onhaalbaar geweest.

----

DIGIFOTO Pro is éen van de grootste toonaangevende fotoplatformen van Nederland & België, gericht op gevorderde amateurfotografen en semi-professionals. DIGIFOTO Pro is ook zeer actief op internet en social media en heeft een grote actieve community van enthousiaste fotografen. Voor meer informatie zie www.digifotopro.nl.

----

Profotonet is een bedrijf dat hoge kwaliteit foto's prints/ afdrukken levert in veel verschillende vormen. Ook door hen geproduceerde fotoboeken mogen er zijn! Profonet is al jaren een steunpilaar voor het Festival aan de Maas.

De fotobond is de overkoepelende organisatie voor vrijetijdsfotografen waarin de meeste fotoclubs zich hebben verenigd. Wij onderhouden nauwe banden met de Fotobond (maar zijn geen onderdeel van de Fotobond).

----

Rotterdam Festivals de goed geoliede organisatie van de gemeente Rotterdam die als coördinator optreedt tussen gemeente en alle Rotterdamse festivals van enige betekenis. Zij help de festivals waar zij kan, zowel met raad als subsidies

FOCUS is onder de lezers van fotobladen een oude bekende: Focus viert dit jaar zijn honderdvierde jaargang. Daarmee is Focus een van de oudste fototijdschriften in Europa.  Een blad dat zich richt op zowel amateurs als professionals met prachtig beeldmateriaal.

De Fotovakschool is één van de bekendste Nederlandse opleiders voor beroepsfotografen en de geëngageerde amateurfotograaf. Er zijn vestigingen in diverse steden. In Rotterdam zijn ze te vinden in de Witte de Withstraat.