Muziek op het Deliplein

Er is elke dag muziek op het Deliplein. Vooral in de loop van de middag wordt het muzikaal gezellig. Behalve de mannen die 'plaatjes' draaien, zijn live in ieder geval deze bands te bewonderen:

The Funk Sweep

Zaterdag 12 Mei, van 16:30 tot 18.00uur Deliplein

Groovy Funk on the go; Twee saxen, keyboard voor de baspartij, drums en zang. En wil je echt los en naast je fotografie ook je zang carriere een boost geven, than GRAP THE MIC! ...hij hangt er voor jou! :-)

Johnny’s Rattle Shakin’ Bluesband

De muzikale uitsmijter: Zondag 13 mei van 16:30 tot 18:00 uur een dampend optreden van Johnny’s Rattle Shakin Bluesband

Rotterdams trots, de formatie brengt een aanstekelijk mengsel van stampende en swingende blues, rhythm & blues en rock-a-billy. Dit gedreven viertal is altijd goed voor een swingende zaal mensen en enthousiaste luisteraars. Een echte ‘live’ band bestaande uit muzikanten die hun sporen hebben verdiend in het vaderlandse clubcircuit. Ze spelen o.a. werk van Guitar Jr., John Lee Hooker, Muddy Waters, Willie Dixon, Sonny Boy Williamson, Keb’ Mo’, Jimi Hendrix en Chuck Berry, maar ook Robert Johnson en Memphis Slim worden niet vergeten.

Veel seizoenen op de Parade, in theaters, lovende recensies in o.a. NRC, bluesfestivals, kroegen en clubs staat Johnny’s Rattle Shakin’ Bluesband garant voor een prima optreden vol spelplezier en podiumpresence.

Line-up:

Zang en bluesharp: John de Vaal
Gitaar/zang: Eddy Seweratti
Bas/zang: Willem van Stigt
Drums/zang: Nick van den Berg