Inschrijven en inzenden voor de expositie in het Nederlands Fotomuseum

28 feb 2017. Het zit er op; de inzendingstermijn is vandaag om 24.00uur gesloten. Als je nog niet hebt ingezonden is het helaas niet meer mogelijk om nog mee te dingen naar een plekje in het Nederlands Fotomuseum. ALLE INZENDERS ENORM BEDANKT! Ook de worstelaars die maar geen vrienden konden worden met het systeem .

Wat een enthousiasme de laatste paar dagen!!! Er kwamen dagelijks zo'n 75 nieuwe liefhebbers bij en het totaal aantal foto's is de 15.000 gepasseerd! Zoveel mooi werk, werk waar aan je kan zien dat een groot deel van de Nederlandse amateurfotografen niet over één nacht ijs gaat. De curator heeft beslist een uitdaging om hier een selectie uit te maken, met de onvermijdelijke consequentie dat we veel mensen moeten teleurstellen. We zouden heel Rotterdam moeten volhangen om iedereen recht te doen. (We moeten toch eens met de burgermeester praten )

Morgen gaan we de balans opmaken en de komende tijd zullen we wat meer vertellen over het beeld van de Nederlandse amateurfotografie dat wij door al dit werk krijgen.